Emma-akademin - extrabitar till arbetslivet från ERTOs Emma-akademin

ERTOs yrkesinriktad utbildning heter nu Emma-akademin. Vi erbjuder månsidig, högklassig och förmånlig yrkesinriktad tilläggs- och vidareutbildning. Syftet med Emma-akademin är att hjälpa upprätthålla och utveckla dina egna kunskaper, till exempel med användning av olika programvaror. Emma-akademin fungerar i samarbete med yrkeshögskolor och vuxenutbildningscentrer i olika område i Finland. Utbildningsinformation finns bara på finska.

ERTOn jäsenistä on STTK:n toimihenkilöbarometrin mukaan työnantajan järjestämään tai maksamaan ammatilliseen koulutukseen osallistunut vain 29 %. ERTOn tekemän jäsenkyselyn mukaan ammatillisen koulutuksen saaminen on aivan toivelistan kärkipäässä. ERTO haluaa turvata jäsentensä menestyksen työelämässä, joten Emma-akatemia on perustettu vastaamaan tarpeita ja toiveita.

 Emma-akatemian kalenteri

Koulutuskalenteri on julkaistu

Emma-akatemia käynnistyy paljon toivotuilla ohjelmistokoulutuksilla. Koulutuskalenteri on julkaistu ja sitä voi tarkastella  Koulutukset-sivultaKoulutuskalenteri täydentyy koko ajan vuoden mittaan erityisesti jäseniltä tulleiden toiveiden perusteella. Millaisia lisäpaloja sinä toivoisit tai tarvitset?

Emma-akatemian kurssit ovat erittäin edullisia. Kurssimaksu ERTOn jäsenille on 45 €, ertolaisille työttömille 25 € ja muille omakustannushinta on 215 €. Kurssin hintaan kuuluu aina lounas.

Tiedotamme kaikista Emma-akatemian kursseista sähköisesti, joten huolehdithan ERTOn jäsenrekisteriin ajantasaisen sähköpostiosoitteesi. Voit ilmoittaa sen osoitteella viestinta@erto.fi

Lisätietoja: 
- Emma-akatemia,  emma-akatemia@erto.fi, puh. 0400 321 181


← Tillbaka