Elokuun 2013 jäsenkirje

 

VALINTOJA, VALINTOJA!

Elämämme on täynnä valintoja. Mitä valintoja teemme tänään vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteemme.Mitä odotuksia meillä on työpaikkamme pelinsääntöjen noudattamisesta ja reilusta kohtelusta? Saammeko äänemme kuuluviin, kun tarve on suurin. Reilussa työyhteisössä asiat sujuvat.

Ammattiliittonamme ERTO puolustaa oikeuksiasi. Lakituvassa asti tarpeen vaatiessa. Pienellä työpaikalla monilla ei ole mahdollisuuksia saada lainkaan ammatillista koulutusta.  ET ry:n ja ERTOn koulutuksista löytyy kollega, jos toinenkin vertaistueksi myös pienillä työpaikoilla ja yksin työskenteleville.  Jäsenillemme tarjoamme edullisesti elämyksiä kulttuuritapahtumissamme ja tapaat ”kollegoitasi” mukavissa merkeissä. ETry on työehtosopimuksettomien alojen asiantuntija.

”Liittolaisille” tarjoamme paljon enemmän kuin pelkkä työttömyyskassa. Vertailun tuloksia näet uusilta sivuiltamme.

 

JÄSENFORUM TAMPEREELLA - JOKAISELLE JOTAKIN

ETry:n juhlavuoden suurimman koulutustapahtuman ohjelmassa on mielenkiintoisia ammatillisia luentoja sekä luentoja mm. hyvinvoinnista kotona ja töissä. Illalla tarjoutuu mahdollisuus osallistua teatteriin (Les Miserables) tai vaihtoehtoisesti keilaamaan.

Koulutuspäivien ohjelmasta voit valita sinua eniten kiinnostavat aiheet, kts. ohjelma linkki.  Osallistumismaksu on 30 euroa ja sisältää ohjelman merkittyjen luentojen ja ruokailujen lisäksi majoittumisen 2 hengen huoneissa sekä matkat kotipaikkakunnalta Tampereelle halvinta kulkuneuvoa käyttäen. Ilmoittaudu tästä


ET ry:n UUDET SIVUT ON AVATTU - VASTAA JA VOITA

ET ry:n täysin uudistetut sivut on avattu jäsentemme iloksi. Sivuilta löydät paljon uusia toimintoja ja mielenkiintoisia henkilökuvia, joissa jäsenemme kertovat oman tarinansa.

Kerro meille mielipiteesi uusista sivuistamme ja voita leffalippuja.

 

TYÖNANTAJILLA MAHDOLLISUUS MAINOSTAA tETra-LEHDESSÄ  

Jäsenlehtemme tETran 45-vuotisjuhlanumero on valmisteilla. Avaamme poikkeuksellisesti lehden sivuja onnittelutervehdyksiä ja ilmoituksia varten. Toivomme sinulta apua, että välität tiedon mahdollisuudesta näkyä lehdessämme työnantajallesi.   Työnantajaperinnässä oleviin työpaikkoihin otamme suoraan yhteyttä.  Mediakortti löytyy tästä.

← Tillbaka