Joulutervehdys ET:n puheenjohtajalta

Arvoisa ETry:läinen,

Hieno ETry 45-juhlavuosi on lopuillaan.

Haluan kiittää kaikkia mukana järjestelyissä olleita ja tilaisuuksiimme osallistuneita tänä vuonna.

Merkkipaaluna voimme pitää sopimuksettomien alojen huomioimista ensi kertaa keskitetyn työllisyys- ja kasvusopimuksen sisällössä. Esityksemme mukaisesti sopimuksen kohtaan 4.3 on kirjattu perustettavaksi työryhmä, joka arvioi nykyisen työehtosopimuslakiin ja työriitojen sovittelulakiin perustuvan neuvottelujärjestelmän toimivuutta ja kehittämistarpeita syksyn 2014 loppuun mennessä.

Tarkastelun kohteena on erityisesti työehtosopimusten velvoittavuus ja noudattaminen ja arvioidaan keinoja sovittelujärjestelmän ja erimielisyyksien ratkaisumenettelyn kehittämiseen sekä palkankorotusten toteutumista sopimuksettomilla aloilla. Ensi vuodesta on siis kehkeytymässä mielenkiintoinen!

Yhdistyksen työkenttä on kuitenkin tätä laajempi.  Tulevana vuonna yhdessä ERTOn ja sen järjestöjen kanssa tarjoamme teille entistä enemmän mahdollisuuksia ammatillisen osaamisesi päivittämiseen.

Ole siis tarkkana ja ilmoittaudu heti, kun kiinnostavaa ja sopivaa tarjontaa julkaistaan. Muistathan pitää myös yhteystietosi, erityisesti sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, etteivät mahdollisuudet tukkiudu väärään postiin!

Sitä ennen,

Rauhallista Joulua, ansaittua lepoa ja
menestyksekästä vuotta 2014!

Lahja hyvinvointiisi: ASLAK -kurssi

Kelan korvaama ammatillisen lääketieteellisen kuntoutuksen (ASLAK) kurssi ETläisille alkaa 24.2.2014. Kurssille kannattaa hakea heti, jos sinulla on työtä hankaloittavia oireita, jotka eivät vielä ole kovin vakavia, ja jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja sen kohentamisesta.

Kurssille pääsyn kriteereistä ja hakumenettelystä.  Paikkoja on vielä jäljellä.

» Lue lisää

Kurssi toteutetaan näissä kuvankauniissa maisemissa.

Tiistai-iltojen ratoksi luennolle

VINKKI!

Helsinkiläisillä on mahdollisuus rikastaa tietoisuuttaan osallistumalla ilmaiseen luentosarjaan Tiistaitiimoissa.

Tiimojen teemat ovat elämän eri alueilta. Tutkitaan sitä, mikä tuottaa iloa ja uusia elämyksiä ja edistää hyvinvointia ja terveyttä. Luennoitsijat ovat alansa asiantuntijoita, monella on oma laajempi kurssi Helsingin aikuisopiston ohjelmassa. Yleisöllä on mahdollisuus illan aikana kysyä ja keskustella.

Helsingin aikuisopiston ilmaisluentosarjan ensimmäinen luento on 7.1.2014.

Tiedot löydät tästä linkistä:

» Lue lisää

Hyötyä, hyvinvointia ja hauskuutta Oulussa 8-9.2.2014

Erityistoimihenkilöt ET ry järjestää työelämässä oleville jäsenilleen hyötyä, hyvinvointia ja hauskuutta-kurssin Oulussa, Hotelli Scandicissa 8.-9.2.2014.
”Energiaa tiedosta, energiaa taidosta, energiaa rokista, energiaa toisistamme. Elämässä tarvitaan energiaa! Paljonko Sinulla on sitä?” 


← Tillbaka