Lokakuun jäsenkirje

Kaipaatko apua työssäjaksamiseen ja muutosten tuomiin haasteisiin 2014

Joskus on syytä pysähtyä pohtimaan yhdessä ryhmän kanssa mm. työssä jaksamista ja työelämän muutosten pientyöpaikoille tuomia haasteita.
 
ET ry ja Kela toteuttavat yhteistyössä pientyöpaikkojen toimihenkilöiden ASLAKkurssin myös vuonna 2014.ASLAK = ammatillisesti syvennetty lääketieteellinen kuntoutus.

Kurssi tarjoaa oivan mahdollisuuden tunnistaa ja löytää keinoja omaan terveydentilaasi ja henkiseen sekä fyysiseen hyvinvointiisi vaikuttaviin tekijöihin. Saat tukea työssä jaksamiseen ja omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen.

Vuonna 2014 kurssi toteutetaan 12 vuorokauden kurssina (4+5+3 vrk) Herttuan kuntoutuskeskuksessa Kerimäellä. Kuntoutukseen hakeudutaan työterveyslääkärin kautta.

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, ryhmään mahtuu vain 10 henkeä.

Ensimmäinen kuntoutusjakso alkaa 24.02. ja viimeinen jakso loppuu 08.10.2014.
Kurssi sopii sinulle, jos olet tehnyt toimistotyötä jo useita vuosia ja haluat vaikuttaa aktiivisesti työkykyysi, terveyteesi ja hyvinvointiisi. Lisätietoa saat ET:n ja Kelan kotisivuilta.

Hae kurssia syöttämällä kurssinumero 53276 hakukenttään sivulla: Linkki Kelan sivuille

Juhli kanssamme ET ry:n  45-vuotista taivalta 30.11.

ET ry:n 45-juhlavuoden kunniaksi pidettävä juhlaseminaari järjestetään 30.11.2013 Helsingissä, hotelli Paasitornissa. Lisää tietoa ainutlaatuisesta tilaisuudesta saat pian sähköpostiisi ja myös ET:n sivuilta.

← Tillbaka